Halpa-Halli työnantajana

Halpa-Halli työnantajana

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä Halpa-Halli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

Halpa-Halli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi Halpa-Halli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

 

Vapaat työpaikat

Pääkonttori (Kokkola)
Ostaja
28.02.2018
Lue lisää

 

Jätä avoin hakemus

Työtehtävä

Haluamani työtehtävä *

KassaMyyjäVarastotyöntekijäYhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Haen ensisijaisesti *

KokopäivätyötäOsa-aikatyötäIltatyötä

Yhteystiedot
Lisätiedot

Jätä ansioluettelosi pdf tai word-tiedostona, max koko 1 Mb

* pakollinen tieto