Halpa-Halli työnantajana

Halpa-Halli työnantajana

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä Halpa-Halli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan keskusvarastolla ja pääkonttorissa. Pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Keskusvarastolla työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

Halpa-Halli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi Halpa-Halli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

 

Vapaat työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

 

Jätä avoin hakemus

Työtehtävä

Haluamani työtehtävä *

KassaMyyjäVarastotyöntekijäYhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Haen ensisijaisesti *

KokopäivätyötäOsa-aikatyötäIltatyötä

Yhteystiedot
Lisätiedot

Jätä ansioluettelosi pdf tai word-tiedostona, max koko 1 Mb

* pakollinen tieto