Ilolla ja ammattitaidolla

palveleva kauppaketju

Kotimainen Halpa-Halli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 40 vuotta.

Kotimainen Halpa-Halli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 40 vuotta. Yrityksen alkuajoista lähtien on toiminta-ajatuksemme ollut sama, ja uskomme siihen edelleen: Halpa-Hallin tehtävänä on palvella asiakkaitaan iloisen ja palvelualttiin henkilökunnan voimin laadukkailla, jokapäiväiseen elämiseen tarvittavilla tuotteilla, jotka ovat hinnaltaan edullisia verrattuna kilpailijoihin.

 

Halpa-Halli hinnoittelee kerralla oikein

Halpa-Hallin tehtävä on tarjota asiakkaille ne asiat, joita he jokapäiväiseen elämäänsä tarvitsevat – ja tehdä se kaikille samaan edulliseen ja turvalliseen hintaan. Niin yksinkertainen on Halpa-Hallin filosofia.

Turvallista ja huoletonta kaupassakäyntiä

Elämä Halpa-Hallin kanssa on leppoisaa ja huoletonta, sillä Halpa-Hallissa asiakkaan ei tarvitse koskaan arvailla hintoja. Hinnat on laskettu oikein alusta alkaen. Samasta syystä Halpa-Hallissa ei myöskään ole bonusjärjestelmää. Ostaminen on tehty oikein hinnoittelemalla turvalliseksi ja huolettomaksi.

Turvallista ja huoletonta on myös se, että  Halpa-Hallissa ei myydä lainkaan alkoholia, tupakkatuotteita tai aikuisviihdettä. Myös se tekee Halpa-Hallista mitä parhaimman ostospaikan koko perheelle. Halpa-Hallissa koko perhe voi yhdellä kertaa täyttää kaikki päivän tarpeet; olipa kyseessä ruoka, vaatteet, asusteet, puhdistusaineet, siivoustarvikkeet tai kodin ja vapaa-ajan tuotteet.

“Ostaminen on tehty oikein hinnoittelemalla turvalliseksi ja huolettomaksi”

Halpa-Hallin asiakas on aina oikeassa

Halpa-Halli kuuntelee asiakkaidensa toiveita aktiivisesti ja vastaa niihin nopeasti. Laaja, mutta tarkkaan suunniteltu valikoima kattaa sekä tunnettuja brändejä että matalan hintatason tuotteita. Asiakkaiden tarpeista ovat lähteneet liikkeelle myös Halpa-Hallin lukuisat omat tuotemerkit, joissa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde.

Kattavasti suomalaista

Vaikka tänä päivänä iso osa tuotteista tulee varsin kaukaa, meille on tärkeää, että tarjontamme pitää sisällään kattavan valikoiman suomalaisia tuotteita. Niitä, joita Suomessa vielä valmistetaan. Elintarvikkeissa tärkeä periaatteemme on kotimaisuus ja lähellä tuotetut päivittäistavaratuotteet.

Monet myymälämme sijaitsevat paikkakunnilla, missä näin kattavaa valikoimaa ei ole saatavissa saman katon alta ilman paikallista Halpa-Hallin myymälää. Meille on tärkeää tuoda aidosti ihmisten lähelle myös pienemmillä paikkakunnilla sellaisia palveluita, joita yleensä tarjotaan suurissa ostoskeskuksissa ja kaupunkikeskustoissa.

1500 osaavaa työntekijää
36 myymälää